Personlig och trygg assistans för dig | OP Assistans

Personlig och trygg assistans för dig

Hos oss har du som kund ett stort inflytande över din personliga assistans. OP Assistans erbjuder personlig assistans grundad på respekt, kompetens och helhetssyn. Ditt behov och dina önskemål är vår högsta prioritet, samtidigt som vi är måna om en god arbetsmiljö för dina assistenter. Det blir en personlig och trygg assistans för dig.

Kostnadsfri rådgivning

Utan att förbinda dig till något får du rådgivning av någon av våra säljare eller kundansvariga. Vi vill gärna veta mer om dig, och om allt känns bra så bokar vi ett första möte på en plats där det känns bra för dig. Under detta möte lär vi känna varandra och fokuserar mycket på dina behov, och hur vi skulle kunna hjälpa dig.
 

Juridiskt stöd

Att ansöka om personlig assistans eller byta assistansanordnare är inte vansinnigt komplicerat, men det kan ändå vara skönt att luta sig mot någon som kan lagstiftningen. Du får kostnadsfritt juridiskt stöd genom hela processen. 
 

Personligt och nära

När du blivit vår kund är det dags att sätta samman ett team för dig. Du kommer att få välja bland våra personliga assistenter och även få en kundansvarig hos oss.
 

Gemensamma aktiviteter

För oss är goda relationer och möten mellan människor något viktigt och ibland livsavgörande. Därför arrangerar vi forum av olika slag där du är välkommen att delta om du vill.

Det kan vara allt ifrån julbord för kunder och assistenter, halloweenfika på kontoret till KaSam-aktiviteter med prova-på-ridning eller besök på Sinnesriket och Anhörignätverk.  
 

Rekryteringsgrupp

För oss är det viktigt att du känner en trygghet i att du alltid har bra assistenter runt dig. Därför har varje kund en rekryteringsgrupp som hjälper till att välja ut lämpliga kandidater och stöttar hela vägen till anställning.
 

Systematiskt kvalitetsarbete

Genom att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete synliggör det vår kvalitet. Det ger oss möjlighet att utvärdera det vi gör, varför och vad det leder till. Det skapar kunskap om vad som fungerar och är en trygghet för dig som kund. 

 


Kostnadsfri rådgivning - Klicka här
 

Kortfattat: Så går det till

Vi vill lära känna dig och ta reda på hur vi skulle kunna göra tillvaron enklare för just dig. Det sker bäst i ett förutsättningslöst möte. Om allt sedan känns rätt för oss båda kan vi gå vidare med att ansöka om personlig assistans eller, om du redan har assistans, att byta assistansbolag. Allt är kostnadsfritt och du har kostnadsfritt stöd av våra jurister under hela processen. Kontakta oss redan idag - du förbinder dig inte till någonting.