Jobba hos oss | OP Assistans

Jobba hos oss

 
 
Vad gör en personlig assistent?
Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det. En bra personlig assistent är serviceinriktad, ärlig, ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ. Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav. Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent.
De faktiska arbetsuppgifterna, -tiderna och –platserna varierar från kund till kund och från dag till dag. Därför bör en personlig assistent vara flexibel, lösningsinriktad och öppen för nya utmaningar. Du måste vara minst 18 år för att få arbeta som personlig assistent. Känner du att det här är ett yrke för dig är du välkommen att lämna din intresseanmälan i formuläret här nedan.
 
Vi är många som arbetar med rekrytering
Innan du lämnar din intresseanmälan vill vi att du ska veta att verksamhetschefer, assistansberättigade, företrädare som tex föräldrar och gode män samt en del personliga assistenter arbetar med rekrytering och kommer att ha tillgång till din intresseanmälan. Vi spar den i 3 månader men du kan när som helst kontakta oss på 026-14 38 38 om du vill att vi makulerar den tidigare. 
 
Information till arbetssökande om personuppgiftshantering
OP Assistans värnar om dina rättigheter och din integritet.
Information om vilka uppgifter vi använder och hur vi behandlar dina personuppgifter ser du här.
 
Information om kvalitetskontroll
Om du erbjuds anställning inom företaget genomförs en kvalitetskontroll som innehåller kontroll av registerutdrag för personal inom LSS-verksamhet och kontakt med upp till två av varandra oberoende referenser. Det kan ta upp till ett par veckor att beställa ett registerutdrag så om du vill vara förberedd beställer du ett registerutdrag redan nu. Klicka här för att komma till rätt blankett för begäran om registerutdrag.
 
Vårt erbjudande
För dig som arbetar som personlig assistent hos ingår bland annat följande förmåner:
 
  • Kollektivavtal Vårdföretagarna
Vår arbetsgivareorganisation heter Vårdföretagarna och vi följer det kollektivavtal som finns mellan Vårdföretagarna och Kommunal.
 
  • Avtalsförsäkringar
Du omfattas av en rad avtalsförsäkringar som exempelvis ersättning vid olycksfall, avtalspension, trygghetsförsäkring vid arbetsskada samt grupplivförsäkring. 
 
  • Friskvårdsförmåner
Alla anställda kan nyttja upp 2 500 kr per år i friskvårdsbidrag.
 
Jobbannonser och intresseanmälning
Vi arbetar mest med inkomna intresseanmälningar i vår rekryteringsprocess, men ibland lägger vi ut specifika jobbannonser.