Lägenhet i Torrevieja | OP Assistans

Lägenhet i Torrevieja

 
I samarbete med vårt systerbolag BonZi har vi nu möjligheten att till dig som kund få hyra ut en lägenhet i Spanien. Lägenheten är belägen i vackra Torrevieja, 1 timme från Alicante. Hit flyger bland annat Norwegian, SAS och Ryan Air.

 

I lägenheten finns det möjlighet att bo 8 personer. Rumsfördelningen är som följer:

 

Sovrum 1: Ett enkelrum med en höj- och sänkbar säng. Mobil lyft. Utgång till altanen.

Sovrum 2: Ett enkelrum med en höj- och sänkbar säng. Taklyft är monterad i detta rum som också har ett eget stort badrum med anpassad dusch och duschstol.

Sovrum 3: Våningssäng med plats för 2 personer i rummet.

Sovrum 4: Två st enkelsängar (som kan placeras ihop till en dubbelsäng om man vill)

 

Sängplatser i passage:

Det finns två vanliga sängar placerade i en passage i lägenheten. Det finn ingen dörr att stänga till detta utrymme men det är gott om plats för 2 personer att sova här.

 

Badrum 1: Ett stort och anpassat badrum.

Badrum 2: Detta badrum är mindre och är lämpligt för medföljande assistenter och närstående.

Badrum 3: Tillhör sovrum två.

Vardagsrum: Vardagsrummet är stort och har öppen planlösning mot köket. Det finns tv med tillgång till svenska kanaler samt wifi.

Kök: Detta kök är fullt utrustat med diskmaskin, köksmöbler och spis. 

Tvättmöjligheter: Tvättmaskin finns i ett av badrummen.

 

Kostnad att hyra:

Vill man hyra lägenheten kostar det 8 000 kr/vecka.

Vid långtidshyra kan priset rabatteras. I hyran ingår städning, lakan och handdukar som byts ut veckovis.

 

BonZi har en svensktalande samarbetspartner i Torrevieja som kan kontaktas vid behov. Vid behov finns även en skandinavisk läkare att nå. 

Från lägenheten tar det cirka 5 minuter att promenera ned till stranden och strandpromenaden. På stranden finns även en ramp som kan användas för att köra ned rullstol i vatten.

 

Transfer från/till flygplatsen i Alicante:

Det går att förboka handikappanpassad taxi som kör er till lägenheten vid ankomst med flyg. Kostnaden för detta beror på om du behöver en mindre eller större taxi. Den mindre kostar 55 euro och den större 130. Säg till vid bokningen om du önskar få taxi bokad. 

 

Information om lägenheten:

Bostadytan är 140 kvm, dessa är fördelade på 5 rum och kök med stora, fria ytor. Lägenheten har 8 sovplatser samt en extrasäng. I lägenheten finns taklift, mobil golvlift, 2 st höj- och sänkbara sängar, duschstol samt förhöjd toalettstol. 

Dörrarna i lägenheten är breddade för att öka framkomligheten.

Terrassen löper längs hela lägenheten och erbjuder en underbar utsikt åt tre väderstreck. Du ser havet åt två väderstreck samt kan njuta av solnedgången bakom bergen i väster. Terrassen är 55 kvadratmeter stor och 16 av dessa finns i en inglasad del. 

TV (svenska kanaler samt internationella) och Wifi finns.

 

Torrevieja

Lägenheten finns centralt i staden Torrevieja. Där finns ett stort utbud av restauranger och butiker enbart ett par minuter bort. Vill du gå till stranden gör du det på ca fem minuter. Varför inte njuta av något gott på strandpromenadens många restauranger eller en glass i glassbaren?

Torrevieja ligger drygt 4 mil söder om Alicante i Spanien. Torrevieja har ett unikt klimat tack vare det geografiska läget och erbjuder temperaturer på 15-35 grader under stor del av året.

 
För mer information och undersök lediga datum, kontakta Jessica Johansson på 026-14 38 38 eller via mejl jessica.johansson@opassistans.se