Jobbannonser

25-årig tjej i Gävle söker assistenter Ref: 178
Jag är en tjej på 25 år som bor i Gävle.
Jag har en CP-skada med flerfunktionshinder och ett stort hjälpbehov.
Jag behöver en personlig assistent för att kunna leva ett jämlikt liv, delta i daglig verksamhet, hjälp med personlig omvårdnad, kommunikation, träning, aktiviteter mm.  
 
Som min personliga assistent har du ett gott omdöme, du är ansvarsfull och har förmågan att sätta mina behov i centrum när du arbetar med mig.
Du är en trygg, tuff och ödmjuk person som är nyfiken på mig och hur jag vill ha det.
 
Jag uppskattar att du tar egna initiativ för att jag ska få den stimulans jag behöver och vill ha varje dag. Att du bidrar till att jag kan umgås med kompisar och att hitta roliga aktiviteter på min fritid.
 
Jag söker nu timvikarer men som kan leda till ordinarie tjänster.
Du ska kunna arbeta dagar och helger med mig. Ibland vill jag att du arbetar dygn, och det är bra om du kan hoppa in med  kort varsel.
Du måste vara anpassningsbar och flexibel då jag ibland åker iväg på kortare eller längre resor och behöver ha dig med. Jag lägger stor vikt vid personligheten så vi kan trivas bra ihop och ha roligt tillsammans.
 
Erfarenhet som personlig assistent och eller utbildning är en fördel men viktigast av allt är att vi gillar varandra.
 
Som anställd hos OP Assistans får du friskvårdspeng att utnyttja varje år.
Vi har även egna massörer som man kostnadsfritt kan boka in tider hos.
 
Du är en betydelsefull medarbetare som uppskattas som individ, och vi träffas vid kontinuerliga möten där samarbetet stäms av och vidareutvecklas.
OP Assistans har hela sin administrativa del i Gävle, vilket gör att du har tillgång till en verksamhetschef på orten som stöd i det vardagliga arbetet.  
 
Vid frågor om tjänsten kan du kontakta min verksamhetschef Lillemor Bae på lillemor.bae@opassistans.se eller ring på 076-100 04 05
 
Välkommen med din ansökan!

Omfattning: Deltid
Ort: Gävle
Ansökningsperiod: 2021-03-17 till 2021-03-31
Körkort krävs: Nej
Bil krävs: Nej

Kvinna i Gävle söker kvinnliga assistenter Ref: 177
Jag är en 48 årig kvinna som bor med min familj i Gävle. Jag söker kvinnliga assistenter till en ordinarie tjänst på 50-70% samt sommarvikarie och timvikarie vid ordinarie assistenters frånvaro. 
 
Om jobbet
Arbetet som personlig assistent är ett meningsfullt yrke med mycket glädje och utmaningar. Samtidigt är det ett ansvarsfullt yrke som kräver lyhördhet, fingertoppskänsla och empati.
 
Lugn och trygg
Jag söker dig som är lugn och trygg i din roll som personlig assistent i en familj. Du är lyhörd och flexibel utifrån min dagsform. Du bör behärska svenska, både i tal och skrift då det förekommer anteckningar vid fysiska/digitala möten samt vara behjälplig i kontakt med olika instanser som rör min livssituation. Du som söker ska ha körkort för manuellt växlad bil. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! 
 
Du är viktig
Du är lika viktig oavsett om du är ordinarie eller jobbar extra vid behov. 
Att vara anställd på OP Assistans innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor. 
Alla anställda möjlighet att nyttja ett friskvårdsbidrag på 2 000 kr och kostnadsfri massage upp till 10 gånger per år.
 
Arbetstider:
Arbetspassen varierar med dagtid och vaken natt, vardag som helg. 
 
Skicka din ansökan
Rekrytering och urval sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag. Vi begär utdrag från belastningsregistret för alla våra sökanden, därför är det bra om du förbereder dig redan nu genom att beställa från: 
 
För mer information om tjänsterna kan du kontakta Fredrik Arvidsson Krantz på 076-853 58 40 eller via mail: fredrik.krantz-arvidsson@opassistans.se
 
Välkommen med din ansökan!

Omfattning: Deltid
Ort: Gävle
Ansökningsperiod: 2021-03-16 till 2021-04-06
Körkort krävs: Ja
Bil krävs: Nej

Kvinna i Arbrå söker personliga assistenter
Jag är en levnadsglad kvinna med sjukdomen MS, vilket innebär för mig en fysiskt funktionsnedsättning. Jag bestämmer själv över mitt liv och du finns där för att hjälpa mig. Jag bor med min familj i Arbrå. 
Jag söker assistenter som kan jobba dagtid, kvällar och helger. Jag erbjuder ett längre vikariat men söker även assistenter som kan jobba extra, samt sommarvikarier.  
Trots min MS och min rullstol är jag en aktiv person, därför behöver jag en kvinna med god fysik då förflyttningar sker manuellt. 
 
Som person är du lyhörd, positiv och empatisk. Att kunna vara flexibel och tillgänglig är viktigt då dagarna hos mig ser olika ut, mitt mående styr ofta hur en dag blir. För att trivas med jobbet är det viktigt att du är bekväm med att arbetsdagen inte alltid går att förutse. Du måste ha körkort då jag inte kan köra bil. Eftersom jag bor utanför stan måste du ha tillgång till egen bil för att kunna ta dig till mig. Det finns djur i hemmet så du kan inte vara allergisk mot pälsdjur.
 
Mer information om att jobba hos mig, mina intressen och mitt liv sker vid intervju och introduktion. 
 
Lön: Lön utbetalas i form av timlön +12% semesterersättning samt ev. OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
 
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Helena Holmin på 070-885 52 39 eller via mail helena.holmin@opassistans.se.
 
Välkommen med din ansökan!
 

Omfattning: Deltid
Ort: Arbrå
Ansökningsperiod: 2021-03-10 till 2021-03-31
Körkort krävs: Ja
Bil krävs: Ja

Personliga assistenter till Söderhamn
Jag är en man på 60+ som lever ett aktivt liv i Söderhamn.
Jag behöver hjälp med de vardagliga rutinerna som hygien, matlagning, träning m.m. 
Jag söker dig som är ärlig, ansvarsfull, lugn och stabil i dig själv.
Du bör vara lyhörd och kunna anpassa dig i olika situationer.
 
Du måste vara rökfri, och ha körkort och tillgång till bil är ett krav.
Katt finns i hemmet så du bör ej vara allergisk.
 
Arbetstid: 
Dagtid/kväll och helger.  
 
Tjänster: 
Vi erbjuder 2 ordinarie tjänster samt att vi söker sommarvikarier och timvikarier vid ordinarie assistenters frånvaro. 
 
Lön:
Lön utbetalas i form av timlön +12% semesterersättning och OB-tillägg. 
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
 
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Helena Holmin på 070-885 52 39 eller helena.holmin@opassistans.se 
 

Omfattning: Deltid
Ort: Söderhamn
Ansökningsperiod: 2021-03-04 till 2021-04-23
Körkort krävs: Ja
Bil krävs: Ja

Tjej i Gävle söker personliga assistenter Ref: 174
Jag är en social tjej som tycker om att pyssla - gärna med min samlingar för jag samlar på saker. Jag är pigg på andra aktiviteter också som bad, promenader på stan och  utflykter, men detta  får förstås anpassas nu under pandemin.
Jag vill att Du är ödmjuk, påhittig tjej. Du är trygg i dig själv och kan bidra med stabilitet och trygghet för mig. För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att du har ett intresse för att arbeta nära och har förmågan att anpassa dig efter mitt behov men även ha en bra samarbetsförmåga eftersom du arbetar i ett team. 
Du måste vara rökfri och jag ser gärna att du har körkort. Erfarenhet av personlig assistans är en merit likaså om du kan teckenkommunikation.
 
Arbetstid: 
Schemat är förlagd på dygnspass med sovande jour. 
 
Tjänstgöringsgrad/vikariat:
Vi erbjuder ett långtidsvikariat på 50-60% samt att vi söker sommarvikarier och timvikarier vid ordinarie assistenters frånvaro. Om du blir aktuell för någon av tjänsterna kommer du att få bredvidgång för att få introduktion av rutinerna.
 
Lön:
Lön utbetalas i form av timlön +12% semesterersättning och OB-tillägg. 
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
 
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Helena Holmin på 070-885 52 39 eller helena.holmin@opassistans.se 

Omfattning: Deltid
Ort: Gävle
Ansökningsperiod: 2021-03-04 till 2021-04-23
Körkort krävs: Nej
Bil krävs: Nej

INGA LEDIGA TJÄNSTER? Även om vi inte har något ledigt jobb som passar dig just nu kan du ändå göra en intresseanmälan. När vi behöver nyrekrytera går vi igenom alla intresseanmälningar och kontaktar de som passar för tjänsten. Gör intresseanmälan här >>