Jobbannonser

Är du student som vill jobba helger?
 
Vad gör en personlig assistent?
Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det. En bra personlig assistent är serviceinriktad, ärlig, ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ. Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav. Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent. 
Du är lika viktig oavsett om du är ordinarie eller jobbar extra vid behov. Självklart får du gå introduktion och lära känna dig för innan du börjar jobba. 
 
Vi har några kunder som behöver personliga assistenter som kan jobba helger. Perfekt för dig som är student eller kanske deltidsarbetare. Du måste vara minst 18 år för att få arbeta som personlig assistent. 
Känner du att det här är ett yrke för dig är du välkommen att lämna ditt personliga brev och cv hos oss.
 
Välkommen med din ansökan!
 

Omfattning:
Ort:
Ansökningsperiod: 2020-12-18 till 2021-01-22
Körkort krävs: Nej
Bil krävs: Nej

Extra vid behov? Vikariat? Sommarjobb?
På grund av rådande läge i samhället söker OP Assistans personliga assistenter som med kort varsel kan jobba hos våra kunder vid sjukdom eller annan frånvaro. 
 
  • Kanske är du en student som kan tänka dig att jobba extra? 
  • Vi söker även er som kan ta kortare eller lite längre vikariat. 
  • Du kanske vill arbeta hos oss i sommar?
 
ASSISTANS AV GOD KVALITET
Vi på OP Assistans arbetar nu som alltid med att trygga våra kunders assistans. 
Just nu och en tid framöver ser vi ett ökat behov av att arbeta proaktivt. Vi vill därför fylla på våra kunders vikarielista med vikarier som kan komma in och arbeta när ordinarie assistenten har frånvaro. 
Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. 
Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det.
 
VAD SÖKER VI 
Vi söker dig som vill göra en viktigt insats för en medmänniska. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med människor men det är inget krav. Är du nyfiken på att arbeta inom personlig assistans så ta denna möjlighet att få göra skillnad. Vi söker dig som har fyllt 18 år och uppåt, uppnådd pensionsålder är inget hinder. Mycket god svenska är ett krav. 
Arbetstiderna varierar beroende på kund och pass, vissa nätter är vaken natt och andra jour beroende på kund och passets längd som är allt mellan 5–24 timmar.
 
För att snabbare komma igång med rekryteringen/eventuella intervjuer ser vi att du svarar på vissa frågor. Svaren på frågorna skriver du i ditt personliga brev eller i meddelanderutan i annonsen där du söker. 
 
Vilka orter kan du arbeta? (Arbrå, Bergby, Edsbyn, Forsa, Gävle, Hamrånge, Holmsveden, Ockelbo, Sandviken, Söderhamn, Storvik, Torsåker)
I vilken omfattning kan/vill du arbeta? (extra/vikarie, sommarjobb, hel / deltid) 
Hur kan du arbeta? (dagtid, kväll/natt/jour, vaken natt, dygn med jourtid, helger)
 
Välkommen med din ansökan!

Omfattning:
Ort:
Ansökningsperiod: 2020-11-25 till 2021-01-29
Körkort krävs: Nej
Bil krävs: Nej

INGA LEDIGA TJÄNSTER? Även om vi inte har något ledigt jobb som passar dig just nu kan du ändå göra en intresseanmälan. När vi behöver nyrekrytera går vi igenom alla intresseanmälningar och kontaktar de som passar för tjänsten. Gör intresseanmälan här >>