Byta assistansbolag | OP Assistans

Byta assistansbolag

Har du en önskan om att byta assistansbolag?

OP Assistans har lång erfarenhet av personlig assistans samt att hjälpa kunder med att byta till rätt utförare av personlig assistans. Vi utgår alltid från din personliga och alldeles unika situation. Med oss blir din överflytt enkel och smidig. Du är självklart välkommen att ta med de personliga assistenter som du trivs med allra bäst i ditt byte av assistansbolag.

 

Varför ska jag välja OP Assistans som assistansanordnare?

Vi värnar om personlig assistans som bygger på respekt, kompetens och helhetsperspektiv. 

På OP Assistans är du som kund alltid i centrum och har stor möjlighet att påverka olika aspekter av assistansen. Du har inflytande över valet av personlig assistent, när assistenten ska jobba,  hur arbetsuppgifter ska utföras och med vilka arbetsmetoder samt vilka assistenter som ska vara med dig i speciella situationer. Samtidigt som vi erbjuder en personlig assistans som tydligt utgår ifrån dina behov och önskemål prioriterar vi alltid en god och hållbar arbetsmiljö för våra medarbetare.

 

Vi arrangerar också aktiviteter som till exempel julbord för både kunder och assistenter, halloweenfika, anhörignätverk, KASAM-aktiviteter (KASAM står för känsla av sammanhang) med prova-på-ridning eller besök på Sinnesriket som är ett sinnesrum som främjar kommunikation och delaktighet

 

Det är enkelt att byta assistansbolag

Om din personliga assistans med ditt nuvarande assistansföretag inte fungerar eller inte uppfyller dina behov har du alltid rätt att kostnadsfritt byta utförare. Om du väljer oss på OP Assistans som din assistansutförare får du självklart stöd under hela övergången. Tiden det tar beror främst på uppsägningstiden hos ditt nuvarande assistansbolag. 

 

Byte av assistansutförare - Vad händer nu?

 

1. Personligt möte och samtal på dina villkor

Vi träffas för ett inledande, förutsättningslöst möte där du får berätta om dina behov och preferenser. Vi besvarar alla dina frågor och berättar om vad det innebär att vara kund hos oss.

 

2. När du har fattat ett beslut

Om du upplever att allt känns bra, skriver vi ett avtal och bistår dig i allt det praktiska som ett byte av assistansbolag innebär. Du får sedan en personlig verksamhetschef som blir din första och närmaste kontakt hos oss.

 

Varmt välkommen att kontakta oss på OP Assistans- Klicka här