Jobbannonser

75% vikariat i Arbrå ref: 139
Jag är en positiv levnadsglad kvinna som bor med min familj i Arbrå. 
 
En av mina assistenter väntar barn så nu söker jag en vikarie för henne. 
Vikariatet är på 75% och passen är dagtid, kvällar vardag som helg. Jag önskar att du kan gå introduktion så snart som möjlig för att sen påbörja tjänsten mitten på januari.
 
Jag söker dig som är kvinna med god grundfysik då förflyttningar sker manuellt. 
Som person är du lyhörd, positiv, empatisk samt har ett stort engagemang för yrket som personlig assistent. Att kunna vara flexibel och tillgänglig ses som mycket positivt.
För att trivas med uppdraget är det viktigt att du är bekväm med att arbetsdagen inte alltid går att förutse. Viktigt att du förstår vikten av att vara professionell i din yrkesroll.
 
Ibland måste du köra min bil och det är en bil med manuell växellåda så ett sådant körkort måste du ha. För att enkelt kunna ta dig hem till mig så bör du även ha tillgång till egen bil.
Då det finns djur i hemmet så kan du inte vara allergisk mot pälsdjur.
 
Tycker du att detta låter intressant, tveka inte, ansök redan idag. Om intervju blir aktuell får du naturligtvis mer information om mig, mina intressen och vad det innebär att jobba som min personliga assistent.
 
Vid frågor är du välkommen att kontakta Helena Holmin Pettersson på telefon 026-14 38 38 eller via mail helena.holmin-pettersson@opassistans.se
 
Välkommen med din ansökan!
 

 

Omfattning: Deltid
Ort: Arbrå
Ansökningsperiod: 2019-11-13 till 2019-12-06
Körkort krävs: Ja
Bil krävs: Ja

INGA LEDIGA TJÄNSTER? Även om vi inte har något ledigt jobb som passar dig just nu kan du ändå göra en intresseanmälan. När vi behöver nyrekrytera går vi igenom alla intresseanmälningar och kontaktar de som passar för tjänsten. Gör intresseanmälan här >>