Jobbannonser

Pga rådande läge söker OP Assistans personliga assistenter
Pga rådande läge söker OP Assistans personliga assistenter som med kort varsel kan jobba hos våra kunder vid sjukdom eller annan frånvaro.
 
Vi söker även dig som har annat jobb men där du kan tänka dig att jobba för att lösa den akuta situationen vi har i dagsläget.
Kanske är du en student som kan tänka dig att jobba? Vi välkomnar alla som har intresse att söka detta.
 
Vi på OP Assistans arbetar nu som alltid med att trygga våra kunders assistans. 
Just nu och en tid framöver ser vi ett ökat behov av att arbeta proaktivt. Vi vill därför fylla på våra kunders vikarielista med vikarier som kan komma in och arbeta när ordinarie assistenten har frånvaro. 
Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det.
 
Vi söker dig som vill göra en viktigt insats för en medmänniska. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med människor men det är inget krav. Är du nyfiken på att arbeta inom personlig assistans så ta denna möjlighet att få göra skillnad.
Vi söker dig som har fyllt 18 år och uppåt, uppnådd pensionsålder är inget hinder. Mycket god svenska är ett krav.
Arbetstiderna varierar beroende på kund och pass, vissa nätter är vaken natt och andra jour beroende på kund och passets längd som är allt mellan 5–24 timmar.
 
Har du frågor kring annonsen och tjänsterna kan ni ringa eller maila verksamhetscheferna:
Linda Danbrink 076-100 04 01, linda.danbrink@opassistans.se
Fredrik Krantz Arvidsson, 076-853 58 40, fredrik.krantz-arvidsson@opassistans.se
 

Omfattning: Deltid
Ort:
Ansökningsperiod: 2020-03-18 till 2020-04-30
Körkort krävs: Nej
Bil krävs: Nej

INGA LEDIGA TJÄNSTER? Även om vi inte har något ledigt jobb som passar dig just nu kan du ändå göra en intresseanmälan. När vi behöver nyrekrytera går vi igenom alla intresseanmälningar och kontaktar de som passar för tjänsten. Gör intresseanmälan här >>