Tjej i Sandviken söker personlig assistent | OP Assistans

Tjej i Sandviken söker personlig assistent

 

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt. 

 

Jag är en tjej i 30 års åldern som bor i Sandviken. Jag söker en assistent till en mindre tjänst men även vikarier som vill arbeta med mig när mina ordinarie assistenter är sjuka eller vill vara lediga

 

Som assistent jobbar du självständigt, och hjälper mig med personlig omvårdnad, förflyttningar och kommunikation samt övriga rutiner som ingår i ett liv, som matlagning, städning och komma ut på aktiviteter och daglig verksamhet. Du har ett gott omdöme, du är ansvarsfull och har förmågan att sätta mina behov i centrum när du arbetar med mig. 

Du är en trygg och ödmjuk person som är nyfiken på mig och hur jag vill ha det. 

 

Det är bra om du har relevant utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med människor men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

 

Arbetstider: Dygnspass med sovande jour

Lön: Fast grundlön per timme + semesterersättning samt OB-ersättning
 

Vi arbetar med löpande rekrytering. Introduktion kan ske per omgående, bara ett registerutdrag finns att lämna. Kollektivavtal finns med Vårdföretagarna/ Kommunal.

 

Frågor om tjänsten, kontakta Lillemor Bae på 076-1000 405 eller lillemor.bae@opassistans.se

 
Omfattning: 
Deltid
Ort: 
Sandviken
Ansökningsperiod: 
2022-08-16 till 2022-09-16
Körkort: 
Nej
Bil krävs: 
Nej

Jobbansökan

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: png gif jpg jpeg.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: txt doc docx xls xlsx ppt pptx ppsx pps pdf rtf odt.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: txt doc docx xls xlsx ppt pptx ppsx pps pdf rtf odt.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: mp4 mov avi wmv.
Begäran om utdrag beställ här.
Härmed godkänner jag att mina uppgifter registreras och behandlas för rekrytering av personal inom OP Assistans. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för OP Assistans och rekryterande personer inom OP Assistans i enlighet med GDPR. Läs mer om vår personuppgiftshantering under Jobba hos oss. Dina uppgifter kommer automatiskt att raderas 6 månader efter att du skickat in dem eller 6 månader efter att du senast har uppdaterat den.
CAPTCHA
För att slippa spam, fyll i bokstäverna från bilden