Pigg och glad 30-årig kille i Valbo | OP Assistans

Pigg och glad 30-årig kille i Valbo

Jag är en pigg och glad 30-årig kille som bor hemma hos mina föräldrar i Valbo. Jag har autism och en intellektuell funktionsnedsättning.

Jag behöver någon som hjälper och tar hand om mig i min vardag när mamma och pappa behöver avlastning. På dagarna är jag på min dagliga verksamhet, men när jag är hemma behöver jag bla hjälp med att sysselsätta mig. 

Jag tycker om att promenera i både natur och stad. Jag använder min iPad, sorterar och deltar i vardagsaktiviteter såsom att handla. Jag tycker också om att gå på café och restaurang.

Jag saknar tal helt, men kommunicerar med gester och bilder. Jag samspelar och vill få bekräftelse på det jag ser och på så sätt utveckla min ordförståelse.

Jag söker en positiv och inkännande person som har förmågan att vara steget före, flexibel och påhittig. Jag ser att du är ansvarsfull, tålmodig och lugn i dig själv.

Kunskap och erfarenhet av autism är meriterande och du skall vara rökfri och får gärna ha körkort.

 

Omfattning: En kväll i veckan samt eventuellt en helg i månaden vid behov. Övernattning kan också vara aktuellt. Möjlighet till fler timmar finns utifrån överenskommelse. 

Till semesterperioden kan ytterligare assistans komma att behövas. 

Tillträde så snart som möjligt.

 

Kollektivavtal: Kommunal/Vårdföretagarna

 

Välkommen med din ansökan!

 
Omfattning: 
Deltid
Ort: 
Gävle
Ansökningsperiod: 
2022-08-18 till 2022-09-16
Körkort: 
Ja
Bil krävs: 
Nej

Jobbansökan

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: png gif jpg jpeg.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: txt doc docx xls xlsx ppt pptx ppsx pps pdf rtf odt.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: txt doc docx xls xlsx ppt pptx ppsx pps pdf rtf odt.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: mp4 mov avi wmv.
Begäran om utdrag beställ här.
Härmed godkänner jag att mina uppgifter registreras och behandlas för rekrytering av personal inom OP Assistans. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för OP Assistans och rekryterande personer inom OP Assistans i enlighet med GDPR. Läs mer om vår personuppgiftshantering under Jobba hos oss. Dina uppgifter kommer automatiskt att raderas 6 månader efter att du skickat in dem eller 6 månader efter att du senast har uppdaterat den.
CAPTCHA
För att slippa spam, fyll i bokstäverna från bilden