Arbrå - Personlig assistent sökes | OP Assistans

Arbrå - Personlig assistent sökes

Jag är en levnadsglad kvinna som bor med min familj i Arbrå.

Jag har sjukdomen MS, vilket innebär för mig en fysiskt funktionsnedsättning. Jag bestämmer själv över mitt liv och du finns där för att hjälpa mig. Jag söker assistenter som kan jobba dagtid, kvällar och helger. Jag erbjuder extrajobb med chans till ordinarie tjänst.

Trots min MS och min rullstol är jag en aktiv person, därför behöver jag en kvinna med god fysik då förflyttningar sker manuellt. 

Som person är du lyhörd, positiv och empatisk. Att kunna vara flexibel och tillgänglig är viktigt då dagarna hos mig ser olika ut, mitt mående styr ofta hur en dag blir. För att trivas med jobbet är det viktigt att du är bekväm med att arbetsdagen inte alltid går att förutse. Du måste ha körkort då jag inte kan köra bil. Eftersom jag bor utanför stan måste du ha tillgång till egen bil för att kunna ta dig till mig. Det finns djur i hemmet så du kan inte vara allergisk mot pälsdjur. Mer information om att jobba hos mig, mina intressen och mitt liv sker vid intervju och introduktion. 

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna. 

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Ort: 
Arbrå
Ansökningsperiod: 
2022-08-11 till 2022-09-09
Körkort: 
Ja
Bil krävs: 
Ja

Jobbansökan

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: png gif jpg jpeg.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: txt doc docx xls xlsx ppt pptx ppsx pps pdf rtf odt.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: txt doc docx xls xlsx ppt pptx ppsx pps pdf rtf odt.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: mp4 mov avi wmv.
Begäran om utdrag beställ här.
Härmed godkänner jag att mina uppgifter registreras och behandlas för rekrytering av personal inom OP Assistans. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för OP Assistans och rekryterande personer inom OP Assistans i enlighet med GDPR. Läs mer om vår personuppgiftshantering under Jobba hos oss. Dina uppgifter kommer automatiskt att raderas 6 månader efter att du skickat in dem eller 6 månader efter att du senast har uppdaterat den.
CAPTCHA
För att slippa spam, fyll i bokstäverna från bilden