Två ordinarie tjänster finns i Gävle | OP Assistans

Två ordinarie tjänster finns i Gävle

Beskrivning - Personlig assistent 

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt. 

 

Personliga assistenter sökes till man i centrala Gävle

Som personlig assistent kommer du att utgöra ett stöd till mannen i hans dagliga livsföring och vid olika praktiska göromål. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa mannen med personlig hygien, samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden. 

Mannen är mycket social och tycker om att vara ute på promenad varje dag. Han vill gärna att ni tar en biltur några dagar i veckan, så därför är det viktigt att du har körkort. 

Vi söker kvinnliga assistenter med god förståelse och respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. Du ska vara rökfri och behärska svenska språket mycket bra.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Du är lika viktig oavsett om du är ordinarie eller jobbar extra vid behov. Självklart får du gå introduktion och lära känna dig för innan du börjar jobba. Att vara anställd på OP Assistans innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor. 

Tjänst och arbetstid:

Tjänsterna som erbjuds är en ordinarie tjänster på mellan 50-70%, 6 veckors rullande schema.
Arbetspassen måndag - fredag är förlagda:

7:30-15:30
15:30-21:30

Helg:
8:30-21:30

Lön:

Fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning.

Vi arbetar med löpande rekrytering. Introduktion kan ske per omgående, bara ett registerutdrag finns att lämna.

Vid frågor ring Helena Holmin på 070-885 52 39 eller mail: helena.holmin@opassistans.se

 
Omfattning: 
Deltid
Ort: 
Gävle
Ansökningsperiod: 
2022-05-11 till 2022-06-10
Körkort: 
Ja
Bil krävs: 
Nej

Jobbansökan

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: png gif jpg jpeg.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: txt doc docx xls xlsx ppt pptx ppsx pps pdf rtf odt.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: txt doc docx xls xlsx ppt pptx ppsx pps pdf rtf odt.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: mp4 mov avi wmv.
Begäran om utdrag beställ här.
Härmed godkänner jag att mina uppgifter registreras och behandlas för rekrytering av personal inom OP Assistans. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för OP Assistans och rekryterande personer inom OP Assistans i enlighet med GDPR. Läs mer om vår personuppgiftshantering under Jobba hos oss. Dina uppgifter kommer automatiskt att raderas 6 månader efter att du skickat in dem eller 6 månader efter att du senast har uppdaterat den.
CAPTCHA
För att slippa spam, fyll i bokstäverna från bilden