Tjej i Gävle söker personliga assistenter Ref: 174

Jag är en social tjej som tycker om att pyssla - gärna med min samlingar för jag samlar på saker. Jag är pigg på andra aktiviteter också som bad, promenader på stan och  utflykter, men detta  får förstås anpassas nu under pandemin.
Jag vill att Du är ödmjuk, påhittig tjej. Du är trygg i dig själv och kan bidra med stabilitet och trygghet för mig. För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att du har ett intresse för att arbeta nära och har förmågan att anpassa dig efter mitt behov men även ha en bra samarbetsförmåga eftersom du arbetar i ett team. 
Du måste vara rökfri och jag ser gärna att du har körkort. Erfarenhet av personlig assistans är en merit likaså om du kan teckenkommunikation.
 
Arbetstid: 
Schemat är förlagd på dygnspass med sovande jour. 
 
Tjänstgöringsgrad/vikariat:
Vi erbjuder ett långtidsvikariat på 50-60% samt att vi söker sommarvikarier och timvikarier vid ordinarie assistenters frånvaro. Om du blir aktuell för någon av tjänsterna kommer du att få bredvidgång för att få introduktion av rutinerna.
 
Lön:
Lön utbetalas i form av timlön +12% semesterersättning och OB-tillägg. 
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
 
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Helena Holmin på 070-885 52 39 eller helena.holmin@opassistans.se 
Omfattning: 
Deltid
Ort: 
Gävle
Ansökningsperiod: 
2021-03-04 till 2021-04-23
Körkort: 
Nej
Bil krävs: 
Nej

Jobbansökan

Filer måste vara mindre än 12 MB.
Tillåtna filtyper: png gif jpg jpeg.
Filer måste vara mindre än 12 MB.
Tillåtna filtyper: mp4 mov avi wmv.
Begäran om utdrag beställ här.
Härmed godkänner jag att mina uppgifter registreras och behandlas för rekrytering av personal inom OP Assistans. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för OP Assistans och rekryterande personer inom OP Assistans i enlighet med GDPR. Läs mer om vår personuppgiftshantering under Jobba hos oss. Dina uppgifter kommer automatiskt att raderas 6 månader efter att du skickat in dem eller 6 månader efter att du senast har uppdaterat den.
CAPTCHA
För att slippa spam, fyll i bokstäverna från bilden