Kvinna i Gävle söker kvinnliga assistenter Ref: 177

Jag är en 48 årig kvinna som bor med min familj i Gävle. Jag söker kvinnliga assistenter till en ordinarie tjänst på 50-70% samt sommarvikarie och timvikarie vid ordinarie assistenters frånvaro. 
 
Om jobbet
Arbetet som personlig assistent är ett meningsfullt yrke med mycket glädje och utmaningar. Samtidigt är det ett ansvarsfullt yrke som kräver lyhördhet, fingertoppskänsla och empati.
 
Lugn och trygg
Jag söker dig som är lugn och trygg i din roll som personlig assistent i en familj. Du är lyhörd och flexibel utifrån min dagsform. Du bör behärska svenska, både i tal och skrift då det förekommer anteckningar vid fysiska/digitala möten samt vara behjälplig i kontakt med olika instanser som rör min livssituation. Du som söker ska ha körkort för manuellt växlad bil. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! 
 
Du är viktig
Du är lika viktig oavsett om du är ordinarie eller jobbar extra vid behov. 
Att vara anställd på OP Assistans innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor. 
Alla anställda möjlighet att nyttja ett friskvårdsbidrag på 2 000 kr och kostnadsfri massage upp till 10 gånger per år.
 
Arbetstider:
Arbetspassen varierar med dagtid och vaken natt, vardag som helg. 
 
Skicka din ansökan
Rekrytering och urval sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag. Vi begär utdrag från belastningsregistret för alla våra sökanden, därför är det bra om du förbereder dig redan nu genom att beställa från: 
 
För mer information om tjänsterna kan du kontakta Fredrik Arvidsson Krantz på 076-853 58 40 eller via mail: fredrik.krantz-arvidsson@opassistans.se
 
Välkommen med din ansökan!
Omfattning: 
Deltid
Ort: 
Gävle
Ansökningsperiod: 
2021-03-16 till 2021-04-06
Körkort: 
Ja
Bil krävs: 
Nej

Jobbansökan

Filer måste vara mindre än 12 MB.
Tillåtna filtyper: png gif jpg jpeg.
Filer måste vara mindre än 12 MB.
Tillåtna filtyper: mp4 mov avi wmv.
Begäran om utdrag beställ här.
Härmed godkänner jag att mina uppgifter registreras och behandlas för rekrytering av personal inom OP Assistans. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för OP Assistans och rekryterande personer inom OP Assistans i enlighet med GDPR. Läs mer om vår personuppgiftshantering under Jobba hos oss. Dina uppgifter kommer automatiskt att raderas 6 månader efter att du skickat in dem eller 6 månader efter att du senast har uppdaterat den.
CAPTCHA
För att slippa spam, fyll i bokstäverna från bilden