Kvinna i Arbrå söker personliga assistenter

Jag är en levnadsglad kvinna med sjukdomen MS, vilket innebär för mig en fysiskt funktionsnedsättning. Jag bestämmer själv över mitt liv och du finns där för att hjälpa mig. Jag bor med min familj i Arbrå. 
Jag söker assistenter som kan jobba dagtid, kvällar och helger. Jag erbjuder ett längre vikariat men söker även assistenter som kan jobba extra, samt sommarvikarier.  
Trots min MS och min rullstol är jag en aktiv person, därför behöver jag en kvinna med god fysik då förflyttningar sker manuellt. 
 
Som person är du lyhörd, positiv och empatisk. Att kunna vara flexibel och tillgänglig är viktigt då dagarna hos mig ser olika ut, mitt mående styr ofta hur en dag blir. För att trivas med jobbet är det viktigt att du är bekväm med att arbetsdagen inte alltid går att förutse. Du måste ha körkort då jag inte kan köra bil. Eftersom jag bor utanför stan måste du ha tillgång till egen bil för att kunna ta dig till mig. Det finns djur i hemmet så du kan inte vara allergisk mot pälsdjur.
 
Mer information om att jobba hos mig, mina intressen och mitt liv sker vid intervju och introduktion. 
 
Lön: Lön utbetalas i form av timlön +12% semesterersättning samt ev. OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
 
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Helena Holmin på 070-885 52 39 eller via mail helena.holmin@opassistans.se.
 
Välkommen med din ansökan!
 
Omfattning: 
Deltid
Ort: 
Arbrå
Ansökningsperiod: 
2021-03-10 till 2021-03-31
Körkort: 
Ja
Bil krävs: 
Ja

Jobbansökan

Filer måste vara mindre än 12 MB.
Tillåtna filtyper: png gif jpg jpeg.
Filer måste vara mindre än 12 MB.
Tillåtna filtyper: mp4 mov avi wmv.
Begäran om utdrag beställ här.
Härmed godkänner jag att mina uppgifter registreras och behandlas för rekrytering av personal inom OP Assistans. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för OP Assistans och rekryterande personer inom OP Assistans i enlighet med GDPR. Läs mer om vår personuppgiftshantering under Jobba hos oss. Dina uppgifter kommer automatiskt att raderas 6 månader efter att du skickat in dem eller 6 månader efter att du senast har uppdaterat den.
CAPTCHA
För att slippa spam, fyll i bokstäverna från bilden