25-årig tjej i Gävle söker assistenter Ref: 178

Jag är en tjej på 25 år som bor i Gävle.
Jag har en CP-skada med flerfunktionshinder och ett stort hjälpbehov.
Jag behöver en personlig assistent för att kunna leva ett jämlikt liv, delta i daglig verksamhet, hjälp med personlig omvårdnad, kommunikation, träning, aktiviteter mm.  
 
Som min personliga assistent har du ett gott omdöme, du är ansvarsfull och har förmågan att sätta mina behov i centrum när du arbetar med mig.
Du är en trygg, tuff och ödmjuk person som är nyfiken på mig och hur jag vill ha det.
 
Jag uppskattar att du tar egna initiativ för att jag ska få den stimulans jag behöver och vill ha varje dag. Att du bidrar till att jag kan umgås med kompisar och att hitta roliga aktiviteter på min fritid.
 
Jag söker nu timvikarer men som kan leda till ordinarie tjänster.
Du ska kunna arbeta dagar och helger med mig. Ibland vill jag att du arbetar dygn, och det är bra om du kan hoppa in med  kort varsel.
Du måste vara anpassningsbar och flexibel då jag ibland åker iväg på kortare eller längre resor och behöver ha dig med. Jag lägger stor vikt vid personligheten så vi kan trivas bra ihop och ha roligt tillsammans.
 
Erfarenhet som personlig assistent och eller utbildning är en fördel men viktigast av allt är att vi gillar varandra.
 
Som anställd hos OP Assistans får du friskvårdspeng att utnyttja varje år.
Vi har även egna massörer som man kostnadsfritt kan boka in tider hos.
 
Du är en betydelsefull medarbetare som uppskattas som individ, och vi träffas vid kontinuerliga möten där samarbetet stäms av och vidareutvecklas.
OP Assistans har hela sin administrativa del i Gävle, vilket gör att du har tillgång till en verksamhetschef på orten som stöd i det vardagliga arbetet.  
 
Vid frågor om tjänsten kan du kontakta min verksamhetschef Lillemor Bae på lillemor.bae@opassistans.se eller ring på 076-100 04 05
 
Välkommen med din ansökan!
Omfattning: 
Deltid
Ort: 
Gävle
Ansökningsperiod: 
2021-03-17 till 2021-03-31
Körkort: 
Nej
Bil krävs: 
Nej

Jobbansökan

Filer måste vara mindre än 12 MB.
Tillåtna filtyper: png gif jpg jpeg.
Filer måste vara mindre än 12 MB.
Tillåtna filtyper: mp4 mov avi wmv.
Begäran om utdrag beställ här.
Härmed godkänner jag att mina uppgifter registreras och behandlas för rekrytering av personal inom OP Assistans. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för OP Assistans och rekryterande personer inom OP Assistans i enlighet med GDPR. Läs mer om vår personuppgiftshantering under Jobba hos oss. Dina uppgifter kommer automatiskt att raderas 6 månader efter att du skickat in dem eller 6 månader efter att du senast har uppdaterat den.
CAPTCHA
För att slippa spam, fyll i bokstäverna från bilden